La Fira de la Tapa 2019 de Pego compta amb un taller de cuina infantil com a novetat

La Feria de la Tapa 2019 de Pego cuenta con un taller de cocina infantil como novedad
  08/05/2019

 

Del divendres 17 al diumenge 19 cinc establiments esperen superar les 7.000 degustacions de l’última edició

 

La Regidoria de Turisme i Creama han presentat la VI Fira de la tapa Pego també tapeja que té previst desenvolupar-se del divendres 17 al diumenge 19 de maig en el passeig Cervantes.

        La presentació ha comptat amb la responsable de l’àrea, Rosa Maria Ferrer, la tènica de Desenvolupament Local, Alicia Carbonell, i els representants del cinc establiments participants, els quals, segons ha manifestat Mónica Miralles del bar El Moss de Pego tenen previst superar les 7.000 tapes de l’edició precedent que, segons diu, va batre tots els registres malgrat ser menys els hostalers participants.

        Per la seua banda, la regidora ha focalitzat l’esdeveniment amb la novetat del taller de cuina infantil, que dona la possibilitat als més menuts d’endinsar-se en el mon de la gastronomia a banda de permetre als pares gaudir de més tranquil·litat a l’hora de fer la degustació. A més Ferrer ha afegit que des de l’organització s’ha previst que cadascun dels participants facilite informació sobre els ingredients utilitzats per a evitar problemes d’alèrgens. Així mateix, els bars i restaurants participants han confirmat la disposició de tapes per a celíacs i l’aposta pel vi valencià per a promocionar els productes de la terra, junt amb la cervesa San Miguel i aigua.

Subscriu-te!