Canfali Marina Alta

La Festa Major de Dénia obri les seues portes al gaudi i a la diversió

La Festa Major de Dénia abre sus puertas al disfrute y a la diversión
  06/07/2019


Una marea de colors i música prendrà avui els carrers per ambientar l'inici de la festa i la primera entrà dels bous

Dénia viu des d'avui dissabte la Festa Major. Seran nou dies d'intensa activitat on cinquens, penyes i fallers donaran cos al gruix de la festa i compartiran protagonisme amb l'espectacle de Bous a la Mar. Hi haurà temps per a la música, la dansa, les desfilades, els jocs, les actuacions, el ball, l'esport, la gastronomia i les celebracions religioses. I com no, per gaudir de l'estiu, del bon temps i de les terrasses sense altra finalitat que viure la festa amb intensitat.

La Glorieta del País Valencià serà el punt d'arrencada. Allà es concentraran tot tipus de col·lectius -amics, famílies, cinquens, penyals per caldejar l'ambient. A ritme de xaranga i de la música, que sonarà fins a la mitjanit, una marea de samarretes de colors prendrà els carrers del centre de Dénia durant unes hores per fer costat als cinquens ia la comissió de festes en el tret del coet que anuncia l'inici de la Festa Major (13 h.). Serà la primera cita important del dia. La segona, i potser la més esperada, a la tarda. Marqués de Campo vibrarà de nou en les hores prèvies a l'entrà dels bous, la primera i la més participativa.


I a partir d'aquí, un complet i variat programa d'actes per a tots els públics i per a tots els gustos que faran del carrer i de la participació del públic el seu principal aliat. Caldrà celebrar demà el 25 aniversari de l'Aplec de Danses (20.30 h.), un clàssic consolidat en la programació que comptarà enguany amb la participació del Grup de Ball Popular Les Folies, de Carcaixent, un dels referents més importants de la dansa valenciana. Al seu costat, actuarà el grup amfitrió i impulsor de l'Aplec, Dianium Dansa.

Cercar notícies
Agenda