Canfali Marina Alta

La festa santjaumera compte enrere es celebrarà el 30 de juny a Ondara

La festa santjaumera compte enrere es celebrarà el 30 de juny a Ondara
  24/04/2018

 

Comptarà amb esmorzars, jocs, karaoke, carretons, concert de rock, dinar a preus populars,  i servei de barra

 

La Regidoria de Festes i Tradicions i la Comissió de Sant Jaume ha presentat la Festa Santjaumera Compte Arrere, que, a manera de preludi de les festes populars 2018, es durà a terme el dissabte 30 de juny

       La responsable de l’àrea, Mari Carmen Velàzquez, ha estat acompanyada per l'Alcalde d'Ondara, José Ramiro; el tècnic de Joventut, Pedro Gil, i els voluntaris de la comissió de Sant Jaume, Pere Sastre i Carlos Ortolà.

       Segons han informat l’esdeveniment tindrà com a escenari la plaça de bous i la contornada del Prado, on des de les 10.30 hores fins a les 22 es desenvoluparan activitats per a tots els públics per a calfar motors per a les festes i recaptar fons per a les festes de Sant Jaume 2018.  En concret, la festa començarà a les 10.30 hores amb esmorzars a preus populars; a les 11.30 hores hi haurà jocs infantils i a les 12 hores començaran les partides de cau i el karaoke. De 13 a 14 hores és "la dinaora"; una hora en què s'oferirà quinto+xupito+tapa per 2 euros, abans del dinar a preus populars. La sobretaula desembocarà a partir de les 17 hores en la olta de carretons per als més menuts, i continuarà el karaoke.

Cercar notícies
Agenda