Canfali Marina Alta

La Fira dels Vins de la Marina Alta recalarà en Ondara el 6 d’abril

La Fira dels Vins de la Marina Alta recalarà en Ondara el 6 d’abril
  28/02/2019

Es desenvoluparà en el marc de la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula al Prado

Cellers i productors de vi de la comarca s’han reunit a Ondara per a debatre les línies que guiaran el proper dissabte 6 d'abril al recinte del Prado la II Fira dels Vins de la Marina Alta. Aquest encontre ve precedit per fira vinícola que Ondara va acollir el 2017 en el marc de la III Fira Marina Alta coordinada per la MACMA i que plantejà la necessitat d'establir un marc de suport i cohesió al conjunt dels vins que es produeixen a la comarca.

        Aquesta nova festa del vi estarà organitzada per l'Ajuntament d'Ondara, tot reprenent el relleu i missatge de la fira comarcal de 2017. “Si més no, aquest nou projecte dóna continuïtat a la iniciativa i complementa l'objectiu original de divulgar i posicionar un producte tan vertebrador per a la comarca com és el vi en un emplaçament tan simbòlic com el Prado, una emblemàtica i neuràlgica llotja agrícola per al conjunt de la Marina Alta”, ha assenyalat l’alcalde d'Ondara i regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, que ha fet d’amfitrió dels vinaters a l'hora de contextualitzar la idea de programar la fira dins la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula. Aquesta últim esdeveniment, que, segons ha informat inclou un Mercat de la Terra i una fira del llibre entre altres activitats, està previst pel mateix 6 d'abril, dia en què l'acte gros de la programació serà l'actuació dels cantants Jonatan Penalba i Maria del Mar Bonet a la Plaça de Bous.

        Així mateix, ha qualificat aquesta segona edició de la Fira del vins de la Marina Alta com una cita d’esplai per a apropar aquest producte de la comarca als consumidors des de les 11 hores del matí i fins a les 22 hores de la nit, mitjançant diferents tasts per a donar a conèixer els cellers, els quals ocuparan els ulls del Prado en un itinerari circular.

Cercar notícies
Agenda