La fira Pego també tapeja reivindica la gastronomia pegolina com a recurs turístic

La fira Pego també tapeja reivindica la gastronomia pegolina com a recurs turístic
  11/05/2017

 

La VI edició està organitzada per les Regidories de Creama i Turisme pel proper cap de setmana al passeig Cervantes

 

Les Regidories de Creama i Turisme de Pego han presentat la quarta edició de la fira Pego també tapeja, que han organitzat com activitat experimental de promoció per l’hostaleria local amb el suport de huit establiments.

       La responsable d’ambdues àrees, Rosa María Ferrer, ha comparegut junt amb la tècnica de desenvolupament, Alicia Carbonell i els portaveus dels  establiments participants,  Mónica Miralles, Jose Dominguis i Ferran Riera per a donar detalls de una iniciativa prevista pel cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig en el passeig Cervantes.

       Ferrer ha confirmat la participació dels establiments Llit i taula, Aranbea, Zorrilla, Ca Vicent, El Moss de Pego, Seven Pizza, Vent de llevant i la Tasqueta, en una fira que te previst inaugurar-se a les 20 hores del divendres 19 amb el concurs a la millor tapa presentada i a la més innovadora, que donarà pas a la primera jornada. Aquesta, que es perllongarà fins a les 24 hores, es vorà continuada dissabte amb horari de 12 a 16 i de 19 a 24 hores, i diumenge també de 12 a 16.

Subscriu-te!