La Fórmula Kite presenta el seu calendari oficial de regates a Fitur amb diverses proves a Dénia

La Fórmula Kite presenta su calendario oficial de regatas en Fitur con varias pruebas en Dénia
  18/01/2018

El calendari oficial de Formula Kite, la disciplina de la vela amb major creixement a Espanya en els últims anys, ha estat presentat a la jornada inaugural de la Fira Internacional del Turisme, FITUR que s'està celebrant durant aquests dies a Madrid. La presentació va comptar amb la presència d'Inés Herrador, secretària de la junta directiva de la Reial Federació Espanyola de Vela, Vicente Grimalt, alcalde de Dénia, Eva Montesinos, regidora d'Esport, Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Alacant ia Manuel Sanz, Director Tècnic de les Fórmula Kite Spain Series.

El calendari de regates de la Fórmula Kite 2018 estarà compost per les Fórmula Kite Spain Sèries i el Campionat d'Espanya de la classe. El Reial Club de Regates d'Alacant obrirà el calendari entre el 9 i 11 de febrer. Posteriorment recollirà el testimoni el Club Esportiu Èol Castelló, entre el 4 i 6 de maig. La prova final de les Spain Sèries 2018 també serviran com a escenari del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana de la classe, celebrant-se en aigües de Dénia entre el 25 i 27 de maig tenint com a seu el Club Esportiu Marina El Portet.

Un cop acabada la primera fase del calendari oficial de Fórmula Kite 2018, els millors esportistes d'aquesta modalitat s'enfrontaran durant el Campionat d'Espanya de Fórmula Kite 2018, que tornarà a tenir com a seu el Club Esportiu Marina El Portet de Dénia (del 7 al 10 de juny), i d'on sortirà, al costat de les proves de les Spain Sèries, l'equip nacional de Fórmula Kite 2018 que representarà a Espanya durant l'europeu i mundial de la classe, a celebrar a França i Dinamarca respectivament.