La Fundació Baleària reobri els espais d'art que gestiona a Dénia, El Verger i Pedreguer 

La Fundació Baleària reabre los espacios de arte que gestiona en Dénia, El Verger i Pedreguer
  08/06/2020

L'oferta cultural de la Fundació Baleària, que durant el confinament es traslladat a les xarxes socials, torna als espais físics gràcies a la reobertura de les Llonges de la Cultura, les sales d'exposicions que gestiona l'organisme de la naviliera. Després de tres mesos sense poder rebre visites, es reobrin al públic els espais de Dénia, El Verger i Pedreguer així como les de Palma, a l'illa de Mallorca i Ciutadella. Ho fan amb totes les mesures de seguretat per a garantir que els visitants no córreguen cap risc.

En concret, tornen amb cinc exposicions que es van veure interrompudes pel Covid-19 i que podran gaudir-se a partir de les pròximes setmanes. La primera sala a reobrir serà la de Pedreguer: la Casa de Cultura d'aquest municipi mostrarà l'obra del mallorquí Tomeu Coll a partir de hui dilluns.

Un dia després, serà el torn d'altres dues sales: la del Verger i la de Ciutadella. En l'Espai Sant Josep, a la ciutat menorquina, es mostrarà l'exposició Baleàrics, obra col·lectiva d'artistes mediterranis; i a la Torre dels Ducs de Medinacelli s'exposarà ‘Pell d’Ànima’ dels artistes Joan Roselló i Maria Casado.

El divendres 12 de juny serà el torn de la Sala Taller Túria, situada en l'enclavament gastronòmic Els Magazinos. En aquesta, s'exposa ‘Encants i Perills dels Sirenes’ de l'artista alacantí Ramón Pérez Carrió.

En totes les exposicions hi haurà cartelleria indicant les mesures que es prenen, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohólico i s'hauran de visitar amb màscara. A més, les fulles de sala, on s'expliquen les exposicions, es podran veure a través d'un QR, que enllaçarà directament fins al document, així s'evita el contacte amb cap material o espai de les sales, on, a més, s'extremarà la neteja i desinfecció. Cal destacar que no es realitzaran inauguracions per a evitar les aglomeracions i que les sales es podran visitar en els següents horaris:

 

Subscriu-te!