La Galeria d'Art Toni Marí inaugura una nova exposició col·lectiva

La Galería de Arte Toni Marí inaugura una nueva exposición colectiva
  27/07/2020

Amb l'arribada del mes d'agost, la Galeria d'Art Toní Marí, situada en el Port Esportiu i Turístic Marina de Dénia, inaugura una nova exposició col·lectiva. La mostra combina estils i enfocaments tècnics de cada autor i la seua interacció entre ells.

        Es presenten pintures conceptuals i acolorides de l'artista Xavi García, pintures filosòfiques de Joan Castejón i altres interessants per la seua combinació plàstica i de color de l'artista Víctor Goikoetxea. També s'exhibiran els llenços creatius, acabats de finalitzar de Marija Zhurykova, que ens porten als orígens del renaixement per a una conversa amb Botticelli. Tot això completat amb altres obres com les escultures dinàmiques del professor del Departament d'Escultura del la Universitat Politècnica de València, Moises Gil.

        L'exposició s'inaugurarà divendres que ve, a les 20.30 hores, i podrà visitar-se fins al 5 de setembre. L'accés a la galeria és gratuït i l'horari de visites serà divendres de 17 a 21 hores, dissabtes de 10 a 14 h. i de 17 a 21 h. i diumenges d'11 a 14 hores.

Subscriu-te!