Canfali Marina Alta

La Generalitat tornarà a reclamar la creació d'un nou jutjat de Primera Instància a Dénia

La Generalitat volverá a reclamar la creación de un nuevo juzgado de Primera Instancia en Dénia
  13/08/2019

La consellera Gabriela Bravo, considera necessari que Dénia tingui un nou jutjat d'instrucció. Per això, ha anunciat que tornarà a reclamar al Ministeri que aprove la creació d'aquest òrgan judicial, tan demandat pels col·lectius professionals.

Bravo, que ha visitat aquest dimarts el Palau de Justícia de Dénia, considera que el jutjat de Primera Instància número 6 de Dénia "és una necessitat que no es pot posposar durant més temps". És conscient que la petició està justificada per l'elevada càrrega de treball que hi ha, especialment en la jurisdicció civil. Ha manifestat a més que la creació d'aquest jutjat s'ha demanat en dues ocasions anteriors i que "ho farem una tercera i totes les que calguin fins que sigui una realitat".

Segons la consellera, el sisè jutjat de Primera Instància va ser aprovat el 2011, però la mesura va quedar paralitzada perquè el PP, que estava en el govern autonòmic, va renunciar a posar-lo en marxa. Va recordar que llavors el govern autonòmic estava en mans del PP.

Gabriela Bravo es va reunir amb la jutge degana, Marisa Fayos, a la qual va anunciar que durant el primer trimestre de 2020 començaran els treballs per a la renovació integral dels sistemes de climatització i il·luminació de l'edifici. La inversió serà de 340.000 euros, dels quals 250.000 es destinaran a la climatització i els altres 90.000 a la substitució de totes les instal·lacions d'il·luminació.

 

Cercar notícies
Agenda