Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil de Moraira a dues dones per robar amb el mètode de l'abraçada i un home per amenaces amb arma blanca

  • La Guardia Civil de Moraira a dos mujeres por robar con el método del abrazo y a un hombre por amenazas con arma blanca
  • La Guardia Civil de Moraira a dos mujeres por robar con el método del abrazo y a un hombre por amenazas con arma blanca
  10/04/2019

La Guàrdia Civil de Moraira ha detingut dues dones per ser les suposades autores de diversos delictes de robatori amb violència i furts, mitjançant el mètode de l'abraçada, portats a terme a Calp i altres municipis de la Comuntita Valenciana. A més els agents van detenir a Moraira a un espanyol de 42 anys d'edat, a qui se li imputen els delictes de lesions, amenaces i tinença d'arma prohibida.

Respecte a la primera detenció, la Guàrdia Civil, juntament amb la Unitat de Seguretat Ciutadana de Calp, va donar l'alto a un vehicle en què viatjaven dues persones de nacionalitat romanesa, un home i una dona. A aquesta última li constaven dues requisitòries policials en vigor, per la comissió de diversos delictes de furt mitjançant el mètode de l'abraçada. Al dia següent, els agents de Moraira van identificar els ocupants d'un altre vehicle, un home i dues dones, tots de nacionalitat romanesa i van comprovar que els tres presentaven antecedents policials per furts mitjançant el mètode de l'abraçada i que una de les dones tenia, a més , una requisitòria policial de detenció per furts comesos a Calp, els dies 25 i 26 de març.
Mentrestant, a Moraira va ser detingut un home, espanyol de 42 anys d'edat, a qui se li imputen els delictes de lesions, amenaces i tinença d'arma prohibida. Els fets van passar en un pub del casc urbà on en el transcurs d'una discussió entre dos homes.

Cercar notícies
Agenda