Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil desemmascara a una venedora de cupons de Pego que va denunciar un robatori fals

La Guardia Civil desenmascara a una vendedora de cupones de Pego que denunció un robo falso
  21/04/2019

La Guàrdia Civil de Xàbia ha investigat un suposat robatori amb violència i intimidació, comès sobre una venedora de cupons de Pego, que va denunciar que li havien sostret la recaptació obtinguda, 2.600 euros, mentre anava de camí al banc a ingressar-la. La denunciant va assegurar el 5 d'abril que els fets van tenir lloc al mes de març.

Els agents de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil van iniciar immediatament una investigació, i van determinar, tan sols cinc dies després, que els fets no havien passat.

Es va procedir, per tant, a la investigació de la inicialment denunciant, una espanyola de 35 anys, per la comissió dels delictes d'estafa i simulació de delicte. Davant l'evidència de la quantitat d'indicis obtinguts, la suposada víctima va reconèixer finalment els fets, argumentant que havia de fer front a uns pagaments que no podia assumir.

Cal destacar que, en una localitat petita com Pego, un delicte tan greu (robatori amb violència i intimidació amb arma blanca), comès a més, sobre una persona vulnerable, com és una venedora de cupons, amb una discapacitat auditiva, va causar una gran alarma social. Amb l'aclariment dels fets, ha desaparegut la preocupació que s'havia instal·lat entre els veïns.

Cercar notícies
Agenda