Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil deté a dos lladres de productes gourmet a supermercats de Calp

La Guardia Civil detiene a dos ladrones de productos gourmet en supermercados de Calp
  28/02/2018

Agents de la Guàrdia Civil han detingut dos homes de nacionalitat romanesa quan fugien després de cometre diversos furts en supermercats de Calp. Van ser sorpresos en un dels encreuaments de l'Avinguda Joan Carles I. Al maleter i als seients del darrere transportaven nombroses bosses amb productes gourmet d'alimentació, com filets de vedella, salmó fumat, entrecots, sípies i licors, tot amb un valor aproximat d'uns 500 euros.

La detenció es va produir després que els agents reconeguessin els sospitosos, de manera que van detenir el seu vehicle per tal de registrar-lo. Els homes no van aconseguir demostrar la procedència legal dels productes. Segons ha esbrinat la Guàrdia Civil, els agents entraven al supermercat i compraven algun producte de baix cost, encara que al sortir per la línia de caixa, portaven sota les seves robes els productes robats. Aquests productes no eren per a consum propi, sinó que eren venuts a tercers per un cost inferior al marcat per l'establiment.

Els dos detinguts tenen més d'una vintena d'antecedents per fets similars. Han estat posats a disposició judicial.

Un altre home de nacionalitat romanesa també ha sigut detingut a Calp durant un servei de vigilància i prevenció de la delinqüència. El detingut es disposava a obrir el maleter del seu vehicle, quan al donar-se compte de la presència dels agents es va allunyar precipitadament en direcció contrària al que estaven situats, dirigint-se a un portal proper, encara que va ser ràpidament interceptat per un dels guàrdia civils.

Durant el registre del vehicle es va trobar una capsa de sabates, que contenia 60 grams de cocaïna en roca, substància de tall, així com útils per dosificar la droga, entre elles una bàscula de precisió, i 125 euros en efectiu, de manera que els agents el van detenir, i van sol·licitar una autorització judicial per registrar en el seu domicili. Allà,, la Guàrdia Civil va trobar 30 grams més de cocaïna, 70 grams d'amfetamina, 800 euros en efectiu, un matxet de grans dimensions, i una pistola de fogueig, amb 48 cartutxos.

Cercar notícies
Agenda