Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil deté un home a Calp amb una ordre de crida i cerca per robatori

La Guardia Civil detiene a un hombre en Calp con una orden de busca y captura por robo
  14/01/2020

La Guàrdia Civil ha detingut a Calp a un home, algerià de 52 anys, a què li constava una ordre requisitòria en vigor de crida i cerca per delictes de robatori a l'interior de vehicle. La detenció es va produir quan ell i un altre company vigilaven sospitosament els cotxes aparcats al pàrquing d'un establiment comercial.

La tasca preventiva de seguretat ciutadana que exerceix diàriament la Guàrdia Civil va fer que divendres passat dia 10 de gener, s'identificara i detinguera un home amb diversos antecedents policials per robatori a l'interior de vehicle, al pàrquing d'un establiment comercial de Calp .
Com a resultat, als dos homes els constaven nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, un d'ells amb una ordre nacional en vigor de recerca i detenció, que prové d'un Jutjat d'Elx, per delictes de robatori en vehicles.

A més d'aquesta requisitòria, també li constava una ordre d'expulsió de país, per trobar suposadament en situació irregular.
Dissabte, després de passar a disposició judicial dels Jutjats en Funcions de Guàrdia de Dénia, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Cercar notícies
Agenda