Canfali Marina Alta

La Guàrdia Civil deté a la Marina Alta a dos menors per un robatori amb violència amb arma simulada

La Guardia Civil detiene en La Marina  Alta a dos menores por un robo con violencia con arma simulada
  02/11/2019

La Guàrdia Civil ha detingut a la comarca de la Marina Alta a dos menors, tots dos de 17 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, en una vivenda habitada de Gata de Gorgos, i d'un delicte de danys. Tots dos han ingressat a dos centres reeducatius de la Comunitat Valenciana.

El passat dia 18 d'octubre, es va produir un delicte de robatori amb violència i intimidació en un habitatge de la localitat de Gata de Gorgos. Segons el testimoni de la víctima, dos homes, que semblaven ser menors d'edat, es van introduir a la seua casa i el van amenaçar i van intimidar apuntant-li amb una arma curta.
Després d'un dur forcejament amb els agressors, mentre intentaven maniatarlo amb brides, li van aconseguir sostreure 200 euros. La fugida la van emprendre per la terrassa de l'immoble, saltant amb destresa per les teulades de les cases confrontants, fins que van utilitzar el sostre d'un vehicle per assolir fàcilment el sòl.
Després de la posada a disposició del Jutjat de Menors nº 2 d'Alacant, s'ha decretat l'ingrés de tots dos en dos centres reeducatius de la Comunitat Valenciana.

Cercar notícies
Agenda