Canfali Marina Alta

La Guardia Civil detiene en Ondara a un hombre por pegarle una paliza al perro de la finca donde estaba robando

La Guardia Civil detiene en Ondara a un hombre por pegarle una paliza al perro de la finca donde estaba robando
  25/02/2018

La Guàrdia Civil ha detingut a Ondara a un home espanyol de 46 anys per cometre set delictes de robatori  i un delicte de maltractament a un animal domèstic. Va sostreure 250 quilos d'alvocats valorats en 500 euros, i va causar lesions a un dels gossos que protegia la finca.

L'Equip ROCA de Calp, dedicat a la investigació dels robatoris comesos al camp, va tenir coneixement de la sostracció de 50 quilos d'alvocats en una finca d'Ondara. Qui va cometre el delicte, no només va destrossar els arbres quan va arrencar els fruits, sinó que a més li va clavar una forta pallissa a un dels gossos de la finca per molestar mentre robava. L'animal va acabar al veterinari amb un trencament del peroné de la pata del darrere, i va tardar setmanes a tornar a menjar o a voler sortir de la seua caseta.

Després d'aquest primer robatori, l'amo de la finca va decidir instal·lar unes càmeres de seguretat per identificar l'autor en el cas que intentés entrar per segona vegada. Casualment, el mateix dia en què es va instal·lar la càmera, va aparèixer un home de mitjana edat rondant per la finca amb la seva bossa de plàstic preparada per "recol·lectar" alvocats.

Cercar notícies
Agenda