L'hostalera Maruja Mata mor a Dénia als 83 anys 

La hostelera Maruja Mata fallece en Dénia a los 83 años 
  09/03/2021

Va fundar el restaurant Bona Platja al costat del seu marit, Jean Pierre Barber 

El món de l'hostaleria de la comarca estan de dol per la mort de la veterana cuinera Maruja Mata Cuello, fundadora del restaurant Bona Platja, al costat del seu marit, Jean Pierre Barber. Va morir aquest dilluns a Dénia a l'edat de 83 anys i el seu funeral s'oficiarà hui dimarts, a les 19 hores, a l'església de Sant Antoni.

Maruja Mata pertanyia a una generació de cuineres en la dècada dels 60,o potser abans, es van posar al capdavant dels fogons en negocis familiars. En el seu cas, el matrimoni Barber-Mata va obrir el Bona Platja a la platja dels Marines. Sempre va estar al costat del seu espòs, que precisament va morir just ara fa un any. Era una excel·lent cuinera, com ho va demostrar durant dècades en el restaurant, per la qual cosa despertava l'admiració dels comensals, arribats de totes les parts d'Espanya i d'Europa. 

Els seus fills, Eric i Michel, han continuat regentant el negoci i elevant el llistó alt que els van deixar Maruja i Jean Pierre. 

L'Associació d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta ha emés un comunicat lamentant la defunció de Maruja Mata. La capella ardent es troba oberta des de primera hora del matí de hui en el Tanatori Marina Alta.

CANFALI MARINA ALTA s'uneix al dolor de la família per aquest pèrdua irreparable i els envia des d'aquestes línies les seues més sinceres condolences. Descanse en pau. 

Subscriu-te!