L'hostaleria es concentra a Madrid per a reclamar suport institucional i que se'ls deixe de culpabilitzar

La hostelería se concentra en Madrid para reclamar apoyo institucional y que se les deje de culpabilizar
  09/09/2020

Representants dels hostalers de la comarca han participat en Madrid en  la concentració de protesta per a reclamar més suport institucional al sector davant els tancaments d'establiments i que es deixe de culpar de l'augment de contagis per COVID-19. En l'acte, que s'ha realitzat enfront del Palau de Cibeles, han estat entre altres hostalers de tota Espanya; entre ells, la presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), Cristina Sellés, i la gerent de l'entitat, Reme Cerdà. 

La protesta ha sigut convocada per diverses plataformes e mpresarioas, entre les quals es troben Espanya de Nit i Hostaleria d'Espanya, a la qual pertany AEHTMA. Els assistents han sol·licitat mesures institucionals que els permeten sobreviure ja que els seus negocis han sigut un dels més afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia. A més, les mesures sanitàries els han impedit treballar al 100%, la qual cosa s'ha unit a la caiguda dels turistes internacionals durant aquest estiu. 

"Salvem l'Hostaleria i els locals d'oci nocturn” és l'eslògan central de la protesta. Els empresaris es queixen de les excessives restriccions que s'han imposat a bars i restaurants així com a pubs i sales nocturnes. 

 

 

 

 

Subscriu-te!