Canfali Marina Alta

La inauguració de l’Arxiu Municipal de Xàbia es farà en la festa del 9 d’Octubre

La inauguració de l’Arxiu Municipal de Xàbia es farà en la festa del 9 d’Octubre
  21/09/2018

 

El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha presentat el programa de la festivitat del 9 d’Octubre que s’iniciarà el divendres 28 de setembre amb la cinquena edició de les Tradidanses, un festival que impulsa el Grup de Danses Portitxol i que enguany té com a plat principal la mostra de boleros riberencs prevista la nit del dissabte 29, a les 22 hores, en la plaça de l'església.

            Per als més menuts s’ha preparat el conta contes Avis que visitarà tots els col·legis –per als alumnes de tercer de Primària- a partir de l’1 d’octubre. El dia 2 es presentarà el llibre Nou viatge pel País Valencià, dels economistes Nèstor Novell i Josep Sorribes, en la Biblioteca de Duanes. A l’endemà, a les 20.30 hores i en el Conservatori Professional de Música, Paco Varoch (píccolo) i Jesús Gómez (piano) oferiran un concert amb obres de compositors valencians i catalans.

            El dijous 4 d'octubre, la Casa de Cultura acollirà, a les 20 hores, una conferència sobre el cinema com a eina terapèutica a càrrec d'Isabel Soler i Anna Perles.

Cercar notícies
Agenda