La IV Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara s’ajorna fins el 8 de juny per raons meteorològiques

La IV Fira de la Paraula i la Bona Taula d’Ondara s’ajorna fins el 8 de juny per raons meteorològiques
  02/04/2019

 

Aquest dissabte 6 d'abril es manté el Mercat del Prado de la Terra i Artesania

 

L'Ajuntament d'Ondara ha informat de l'ajornament de la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula prevista per a aquest dissabte 6 d'abril. Les previsions meteorològiques, amb probabilitats importants de pluja tant per la data prevista com per als dies previs, han motivat la decisió d'ajornar aquest esdeveniment, que se celebrarà finalment el dissabte 8 de juny, en els mateixos emplaçaments i amb els mateixos horaris prevists,.

       Aquesta quarta edició de l’esdeveniment anava a celebrar-se al Prado, avinguda General Bosch i plaça de bous, d'11 a 13.30 hores i de 16 a 22 hores d'aquest dissabte 6 d'abril, i englobava esdeveniments com  la Fira del Llibre; gastronomia amb la Comissió Soledat 2019; Mercat del Prado de la Terra i Artesania (organitzat per ACO); la II Fira dels Vins de la Marina Alta al Prado; actes musicals, visita guiada, activitats i tallers per al públic infantil; i el gran Concert de Primavera a la Plaça de Bous amb Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba. Tot això es trasllada de data i es farà el 8 de juny. Les entrades per al concert venudes de forma anticipada serviran per a la nova data.

       No obstant, des de l'Ajuntament han confirmat que aquest dissabte 6 d'abril sí que se celebrarà a l'interior del Prado, com cada primer dissabte de mes, el Mercat del Prado de la Terra i Artesania que organitza l’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO), i que tindrà lloc de  16 a 20:30 hores amb productes de comerç de proximitat, agrícoles, i artesans. Aquest esdeveniment inclou la visita guiada a les 17.30 hores, el taller de Mones de Pasqua, jocs infantils i animació a càrrec de la Comissió Soledat 2019, i actuació musical.

Subscriu-te!