Canfali Marina Alta

La piscina d’Ondara queda reoberta amb una solució provisional per a la coberta

La piscina d’Ondara queda reoberta amb una solució provisional per a la coberta
  03/02/2020

 

L’empresa municipal SINMA, encarregada de la gestió de la piscina, ha informat que a partir de hui dilluns 3 de febrer, es reobri la Piscina Municipal d'Ondara, després de la parada tècnica de les activitats a la piscina a causa dels desperfectes ocasionats pels forts vents del passat 21 de desembre 2019.

Amb això ha confirmat que s’ha estat treballant amb una solució provisional per cobrir la coberta, mentre es prepara el canvi definitiu amb noves plaques de policarbonat.

No obstant, el conseller delegat de SINMA, Francesc Giner, ha indicat que el pròxim trimestre, des de l'empresa municipal es compensarà el mes i mig que ha estat sense activitat la piscina, a tots els que ja havien pagat aquest període. Així mateix ha especificat que hui dilluns 3 de febrer, hi haurà bany lliure de les 8 hores a les 22 hores; i a partir de demà dimarts 4 de febrer, aniran també progressivament reiniciant-se els cursos.

Des de l'empresa SINMA i des de l'Ajuntament d'Ondara es vol agrair públicament l'esforç i el treball de totes les persones implicades en la solució al problema, i també la paciència i comprensió de les persones que fan ús de la piscina. A més, s'ha indicat que els usuaris de la piscina seran notificats personalment de la reobertura.

 

Cercar notícies
Agenda