Canfali Marina Alta

La Policia Local de Dénia comença a actuar "amb contundència" per garantir el compliment del decret

  • La Policía Local de Dénia empieza a actuar
  • La Policía Local de Dénia empieza a actuar
  16/03/2020

S'han imposat les primeres denúncies i n'hi ha controls a les entrades de la ciutat

El dispositiu està coordinat amb la Policia Nacional, que també ha reforçat la seua plantilla

Un nombròs dispositiu de la Policia Local de Dénia ha establert controls en distints punts de la ciutat de Dénia per garantir el decret del Govern que regula les eixides a la via pública. "S'ha començat a actuar amb contundència", ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, després que este diumenge els policies procediren a identificar a 200 persones.  A una d'elles, una dona que estava fent footing pel carrer, li van posar una denúncia. 

Este matí s'ha celebrat una reunió entre la Policia Local i la Comissari per coordinar el dispositiu de vigilància. Ambdòs cossos han incrementat els efectius tant de dia com de nit. Agents de la Policia Nacional fan controls a les entrades de Dénia per la carretera d'Ondara, Les Marines i Les Rotes. 

Als ciutadans se'ls demana el DNI i que justifiquen on van. 

Javier Scotto ha informat que s'ha ofert ajuda social a les persones sense sostre i que amb la col·laboració de Creu Roja, Cáritas i Extiende tu mano es faciliten les eixides a persones amb mobilitat reduïda i es porta menjar preparat a les cases de famílies amb poc recursos. 

 

Cercar notícies
Agenda