Canfali Marina Alta

La Policia Local de Xàbia imposa més de cinquanta denúncies per incomplir l'estat d'alarma

La Policía Local de Xàbia impone más de cincuenta denuncias por incumplir el estado de alarma
  25/03/2020

Els controls que realitza la Policia Local de Xàbia, conjuntament amb la Guàrdia Civil, des que s'instaurara l'estat d'alarma han deixat un total de 51 denúncies a persones que estaven en la via pública sense causa justificada. Des que es va decretar aquesta situació extraordinària s'ha identificat a 542 persones pel carrer i a 991 vehicles circulant.

A més s'ha detingut i lloc a la disposició de la Guàrdia Civil a un home que es va saltar un dels controls policials preventius i, quan se li va interceptar, se li va trobar una gran quantitat de marihuana a l'interior del vehicle.

També s'ha fet una gran labor de supervisió en els comerços, amb un total de 48 controls per a comprovar que es compliren les mesures higièniques recomanades. A més, s'han realitzat 32 dispositius en supermercats i superfícies per a col·laborar en l'organització de cues en la via pública. 

Una altra gran labor assistencial ha sigut la telefònica. La reguarda ha rebut en aquests dies fins a 500 crides relacionades amb les mesures de l'estat d'alarma.

Els agents de Xàbia compten amb tot el material d'autoprotecció necessari (màscares, guants i desinfectants, entre altres) i han canviat la seua organització amb guàrdies més llargues per a així espaiar els torns.

L'Ajuntament agraeix el gran servei públic que estan prestant en aquesta difícil situació i demana una vegada més a la població que col·labore en tot el possible per a no complicar la seua labor.

Cercar notícies
Agenda