La Policia Nacional desarticula a Dénia un punt de venda de drogues i deté tres persones

La Policía Nacional desarticula en Dénia un punto de venta de drogas y detiene a tres personas  
  19/05/2018

La Policia Nacional ha desarticulat un punt de venda de drogues a Dénia i ha detingut els seus tres responsables per un presumpte delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal. L'organització s'ocultava després d'una Associació Cannàbica en què els detinguts figuraven com a president, tresorer i secretari.

La investigació va començar fa aproximadament un mes. Els agents van descobrir que darrere d'una Associació Cannàbica s'amagava realment una organització delictiva dedicada a vendre substàncies estupefaents.

Els agents van comprovar que el local tenia un tràfec important de persones durant les 24 hores del dia, i que tota persona que sortia de l'establiment ho feia amb substàncies estupefaents entre les seues pertinences, de manera que davant les fundades sospites dels agents que l'establiment es tractés en realitat d'un punt negre de venda de drogues, es va establir un dispositiu policial que va culminar amb la detenció dels seus tres responsables i la pràctica del registre de l'esmentat local.

Subscriu-te!