Canfali Marina Alta

La Policia Nacional desarticula un grup dedicat a robar en establiments de Dénia

La Policía Nacional desarticula un grupo dedicado a  robar en establecimientos de Dénia
  08/05/2018

La Policia Nacional ha detingut a Dénia a sis homes, dos d'ells menors d'edat, sent la resta d'entre 18 i 45 anys, acusats presumptament de cometre robatoris amb força en establiments. La investigació va començar el mes passat quan els investigadors van rebre una denúncia en què es posava de manifest la comissió d'un robatori en un establiment de la localitat de Dénia. A través de les imatges facilitades per les càmeres de seguretat de l'establiment, els agents van poder corroborar com cinc homes accedien al seu interior forçant la porta d'accés al mateix i sostreien mil euros en efectiu. Després de l'estudi de les imatges i fruit de diverses gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar als cinc sospitosos.

Un altre integrant de l'organització va ser descobert quan intentava vendre per Internet un del objectes que acabava de sostreure. Dies abans, un ciutadà va denunciar que havia estat víctima d'un robatori a l'interior de l'empresa on treballa, ja que havien escalat la façana de l'establiment i havien aconseguit sostreure una bicicleta valorada en més de 1.500 euros.

Després de les primeres gestions practicades, els agents es van adonar que la bicicleta sostreta es trobava a la venda en una coneguda aplicació d'Internet de compra i venda d'articles, per un valor de 80 euros. Els agents ràpidament van identificar el presumpte autor.

Dijous passat, els investigadors van procedir a la detenció dels sis presumptes autors, acusats dels delictes de robatori amb força i pertinença a grup criminal.

La investigació ha sigut portada a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Dénia.

 

Cercar notícies
Agenda