La Policia Nacional desmantella a Dénia una plantació de marihuana i deté tres persones

La Policía Nacional desmantela en Dénia una plantación de marihuana y detiene a tres personas 
  07/06/2019

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia els tres presumptes responsables d'una plantació indoor de marihuana, que es trobava oculta en un domicili que l'organització feia servir també com un punt negre de venda de substàncies estupefaents. La investigació va tenir el seu inici arran d'una denúncia anònima formulada a través del web de la Policia Nacional.
Fruit de les indagacions dutes a terme, els investigadors van identificar un dels presumptes responsables, comprovant que aquesta vivienda es trobava ocupat de forma il·legal. Dimarts els agents van establir un dispositiu policial que va permetre detenir els tres presumptes responsables i propietaris de la plantació i dur a terme tres registres domiciliaris.
Del sostre penjaven diverses cadenes metàl·liques on es trobaven en procés d'assecat 200 plantes de marihuana. De la mateixa manera, els agents van confiscar més de 2.000 grams d'aquesta substància cogollada, gairebé 100 grams d'heroïna i cocaïna disposada per a la seua venda, així com multitud d'estris per al cultiu i venda de les substàncies estupefaents. Els presumptes autors van ser acusats d'un delicte contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric.
Els detinguts, homes espanyols de 28, 30 i 48 anys, van ser posats en el dia d'ahir a disposició judicial, sent ingressats dos d'ells a la presó.

Subscriu-te!