Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté un home que va perseguir al seua dona amb un ganivet de cuina

La Policía Nacional detiene a un hombre que persiguió a su mujer con un cuchillo de cocina
  14/07/2018

La Policia Nacional ha detingut un home de 44 anys d'edat per tallar a la seua dona amb un ganivet de cuina al turmell. La parella, de nacionalitat ucraïnesa va començar a discutir i l'home li va assestar diverses punyalades amb un ganivet de cuina encertant en una de les ocasions sobre la víctima.

Els fets van passar la tarda de dilluns passat. La dona tornava al seu domicili i va trobar al seu marit en un alt estat d'embriaguesa, tots dos van començar a discutir, i en el transcurs de la discussió el va començar en un primer moment a carregar agressivament contra ella propinant-li diversos cops de puny.

Lluny de deposar la seua actitud va agafar un ganivet de cuina i va intentar clavar-li'l a la seua víctima en repetides ocasions. Va ser llavors quan la víctima va fugir a la carrera del seu agressor, qui la va perseguir ganivet en mà per la casa intentant carregar contra ella. Finalment, va aconseguir tallar-li en un dels turmells.

La dona, va saltar la tanca de la casa i va córrer fins a l'habitatge dels veïns alhora que demanava que cridaren a la policia. Els veïns, immediatament van trucar a la Policia Nacional, que va disposar un operatiu coordinat des de la Sala Operativa del 091 per protegir la víctima i detenir el presumpte agressor.

Cercar notícies
Agenda