Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté un home després d'amenaçar amb una destral a tota una família a Dénia

La Policía Nacional detiene a un hombre tras amenazar con un hacha a toda una familia en Denia
  09/04/2019

Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat de Dénia a una persona espanyola de 60 anys, després d'amenaçar presumptament amb una destral i un pic a una família, arribant a trencar la finestra de casa per intentar accedir al domicili. Els fets van passar diumenge a la tarda, quan una persona es va presentar a la casa dels denunciants colpejant la finestra amb una destral i un pic, alhora que responia amb amenaces de mort contra un dels membres de la família. L'agressor va arribar a trencar el marc i el vidre de la finestra del domicili.


La víctima, que va compartir amb el presumpte agressor algun treball temps enrere, va cirdar al 091 i immediatament es van presentar dues dotacions de la Policia Nacional que es trobaven pels voltants i que van poder comprovar com efectivament la persona estava destrossant la finestra de l'immoble.
A l'adonar-se de la presència policial, el presumpte agressor va fugir del lloc i va llançar les eines a sota d'un cotxe, començant en aquest moment una breu persecució que va concloure ràpidament amb la seua detenció. Els agents van recuperar els efectes utilitzats per amenaçar les víctimes.

Cercar notícies
Agenda