Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté a Dénia a un jove després fracturar els aparadors de dos establiment per robar

La Policía Nacional detiene en Denia a un joven tras fracturar los escaparates de dos establecimiento para robar
  17/05/2019

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a un jove de 30 anys i nacionalitat romanesa, acusat de cometre presumptament dos delictes de robatori amb força en escasses hores. La intervenció va tenir lloc durant la matinada de dimecres. Una patrulla va veure un vidre d'un aparador d'un establiment de telefonia totalment fracturat i l'alarma sonora del mateix encesa. Els agents van comprovar que a l'interior de l'establiment hi havia un bloc de formigó utilitzat per a separar les tanques metàl·liques de la via pública i que havia estat la causa del trencament del vidre.


Mentre diverses patrulles intentaven localitzar el presumpte autor, una telefonada al 091 d'un ciutadà va indicar les característiques del presumpte autor i la direcció de fugida.
El jove va ser localitzat escassos minuts amb una ferida recent a la mà dreta, probablement fruit del trencament del vidre de l'establiment. Després de la seua detenció, els agents van descobrir entre les seues pertinences un telèfon mòbil que figurava sostret uns dies abans en una botiga de telefonia de València amb similar modus operandi.
De fet, escasses hores després de la detenció, els agents van rebre una denúncia del gerent d'una altra empresa de telefonia, en què manifestava haver patit un robatori durant la matinada en un dels seus establiments comercials.

Cercar notícies
Agenda