Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté a Dénia a tres persones després d'agredir el propietari d'una vivenda quan pretenien ocupar sa casa

La Policía Nacional detiene en Dénia a tres personas tras agredir al propietario de una vivienda cuando pretendían ocupar su casa
  21/04/2019


Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a tres persones per assaltar un habitatge amb intenció d'ocupar-la i donar-li una pallissa a l'habitant que es trobava en ella.

Quan els agents van arribar al lloc, van trobar entre un tumult de gent discutint, la víctima en un alt estat de nerviosisme i adolorit pels cops que acabava de rebre.

El perjudicat va manifestar als policies que mentre es trobava a l'interior del seu domicili va escoltar cops a la porta i es va adonar que des de l'exterior diverses persones intentaven forçar el bombí. En el moment en què va obrir la porta per recriminar l'acció, tres d'ells van accedir a l'interior i van començar a agredir-lo amb pals i una barra metàl·lica.
L'home va manifestar als agents que sentia por dels ocupes que hi ha en aquesta urbanització ja que en una altra ocasió li van partir el braç.

Després d'escoltar les declaracions de la víctima, els agents van procedir a la detenció dels tres presumptes autors, espanyols d'entre 25 i 30 anys, per una suposada comissió de delictes de lesions i violació de domicili.

Els arrestats van ser posats a disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia de Dénia.

Cercar notícies
Agenda