Canfali Marina Alta

La Policia Nacional deté a Xàbia a un fugitiu del Regne Unit acusat de lesionar greument a tres persones amb un ganivet

La Policía Nacional detiene en Javea a un fugitivo del Reino Unido acusado de lesionar gravemente a tres personas con un cuchillo
  10/06/2018

La Policia Nacional ha detingut a Xàbia a un fugitiu de Regne Unit de 36 anys, acusat d'agredir presumptament amb un ganivet a tres persones. El detingut hauria comès diverses agressions amb un ganivet a diversos clients en un bar de Liverpool.

Tot va començar un bar de Liverpool fruit d'una discussió entre dos clients. Arran de la disputa va començar un episodi especialment violent per part de l'agressor cap a la víctima principal.
El detingut va treure un ganivet i va començar a propinar-li diversos talls a la cara, al veure això diversos clients del bar van anar a ajudar.
Però lluny de deposar la seua actitud, aquests van ser agredits per l'acusat en dues ocasions, només cessant en la suva actitud quan el porter del bar va aconseguir treure'l del local.

Al principal agredit li van haver de posar més de 100 punts de sutura a la cara quedant-li seqüeles tant físiques com psíquiques, als que van anar a socórrer la víctima unes lesions lleus per arma blanca.

Cercar notícies
Agenda