Canfali Marina Alta

La Policia Nacional identifica un home que realitzava estafes amb els lloguers d'apartaments de vacances a Dénia

La Policía Nacional identifica a un hombre que realizaba estafas con los alquileres de apartamentos vacacionales en Dénia
  08/08/2018

Demanen als usuaris dels portals immobiliaris cautela perquè en l'època estival es reben nombroses denúncies

La Policia Nacional de Burgos ha informat que durant el mes de juliol han rebut quatre denúncies de similars característiques en les que els denunciants havien contactat a través del portal Milanuncios amb un home que llogava apartaments a Dénia i els cridava per explicar-totes les característiques del pis, i els enviés a través d'un correu electrònic totes les seues dades personals i DNI per fer la reserva de les dates de lloguer. Posteriorment, els denunciants realitzaven una transferència bancària al compte que el presumpte estafador els indicava, ascendint fins al moment de les denúncies conegudes, uns 1.200 euros en concepte de reserves.
Transcorregudes unes setmanes i com els denunciants no tenien notícies del suposat arrendador per saber com es va a realitzar el lliurament de les claus de l'apartament, contacten amb el subjecte a través de l'aplicació WhatsApp, comunicant-los aquest que el banc li havia embargat tots els seus apartaments i que ja els tornaran els diners de la reserva al mes de setembre. A més també s'han donat casos en què en arribar a la destinació de vacances al pis que havien llogat estava ja ocupat pels seus veritables inquilins, el que es tradueix en el fet que aquests pisos de lloguer mai havien pertangut a l'anunciant, sinó que havia utilitzat fotografies d'altres pisos posats en lloguer en diverses plataformes d'Internet.
Els investigadors de la Policia Nacional han aconseguit identificar l'autor de 3 dels fets denunciats, si bé es continuen rebent més denúncies similars relacionades amb estafes en els lloguers de pisos a l'època de vacances, els quals s'estan investigant. Per aquest motiu des de la Policia Nacional es demana als usuaris dels portals immobiliaris que extremen la precaució atès que aquestes estafes són molt comuns.

Cercar notícies
Agenda