La Quadrilla repeteix triomf en les carrosses de Gata i La Tribu guanya en els grups a peu

La Quadrilla repeteix triomf en les carrosses de Gata i La Tribu guanya en els grups a peu
  01/08/2016

La Quadrilla ha tornat ha repetir triomf -i són cinc voltes ja consecutives- en la desfilada de carrosses de les festes patronals del Santíssim Crist, amb una treballada vestimenta i decorat amb tonalitats grogues. Una vegada més el jurat ha reconegut l'enginy i la dedicació d'aquesta colla per confeccionar una bona carrossa. Pel que fa als grups a peu, el premi va ser per a La Tribu, de la Comissió de Festes 2015.

En les carrosses, els premis continuaren per a l'obra del Tiburó, el segon, i per als Inidis de l'Astampà, el tercer. En grups a peu, un grup de xiquets i mares amb el sol i les boires com a protagonistes s'emportaren el segon, mentre que el tercer va ser també per a grups de menors i mares amb motius de pops i mar.

La desfilada va resultar animada amb la participació de penyes, quintades i colles d'amics. En l'aspecte crític, algunes tímides al·lusions a la supressió dels bous embolats i també al tram del trenet. Van tancar la cavalcada les carrosses de les festeretes i festers menuts i les festeres majors.

Subscriu-te!