La Regidoria de Turisme de Pego renova el conveni de patrocini amb el pilotari Néstor Portes

La Regidoria de Turisme de Pego renova el conveni de patrocini amb el pilotari Néstor Portes
  10/04/2024

El binomi format per la marca ‘Pego, el cor de la Marina’ i el pilotari professional pegolí Néstor Portes recorrerà un any més trinquets de la Comunitat arran de la renovació del conveni de col·laboració d’aquest amb la Regidoria de Turisme per a la promoció del municipi. Conveni per al que, segons ha explicat el responsable de l’àrea municipal, Ricardo Sendra, l’Ajuntament contribuirà amb l'activitat esportiva de Portes amb l'aportació econòmica de 3.000 euros, a canvi de que el pilotari natural de Pego es comprometa a lluir la imatge corporativa del municipi en l’equipament durant les competicions.

 

PROMOCIÓ DE LA MARCA “PEGO, EL COR DE LA MARINA”

 

“Néstor és un esportista que recorre tot el territori valencià pel que és un ambaixador perfecte del nostre municipi, i per això creiem que és una bona iniciativa que porte la marca de Pego allí on competisca, igual que fan altres esportistes pegolins” ha justificat Sendra. A més, el regidor de Turisme ha emmarcat el conveni com “un suport per a facilitar un poc la seua carrera esportiva, així com a este esport tan arrelat en la nostra Comunitat, amb això i de la mà de Néstor esperem poder potenciar-ho”.

Amb això ha reivindicat el lligam de Portes amb aquest esport autòcton des de ben jove fins proclamar-se campió dels trofeus Mixte Savipecho i Mancomunitat de Municipis de la Safor en 2016, en el segon dels quals va repetir victòria l’any següent. Guardons que van iniciar una trajectòria esportiva en la que figura el subcampionat de la Copa President Diputació de València en 2018, el campionat de Lliga CaixaBank i del Trofeu Mestres en 2020 i la victòria en la Copa 2 Caixa Popular en 2023. Aquest currículum, confia en vore’l ampliat en la present temporada en la XL Lliga CaixaBank de raspall en la que recentment va segellar la classificació per a semifinals..

<<< Tornar a la portada