Canfali Marina Alta

Conclou la temporada de les escoles esportives municipals d’Ondara a causa de la pandèmia

La temporada de las escuelas deportivas de Ondara finaliza a causa de la pandemia
  18/05/2020

La Regidoria d'Esports d'Ondara ha donat per conclosa l'actual temporada de les Escoles Esportives Municipals,  després d'haver-ho acordat així amb la coordinació de cadascuna de les diferents disciplines que s'imparteixen al municipi, i després dels contactes mantinguts amb les diferents federacions esportives.

        Segons han recordat en la nota del departament, totes les Escoles Esportives Municipals van suspendre tant els entrenaments com les competicions des que es va decretar l'estat d'alarma, si bé des de l'Ajuntament d'Ondara es va decidir mantenir el contracte laboral a tot el personal de monitors i entrenadors esportius que estan contractats a través de l'empresa municipal SINMA. Ara, vista la impossibilitat de reprendre l'activitat a causa de la pandèmia, s'ha comunicat que els contractes finalitzaran amb data 20 de maig.

El comunicat incideix en que “la intenció és que l'activitat esportiva es puga reprendre per a la temporada 2020-2021, sempre que siga possible i tenint en compte l'evolució de la pandèmia”. Amb això s’han compromès a informar sobre els terminis i termes d'inscripció, de forma oportuna, en el cas d'obrir-se per a la pròxima temporada.

 

Cercar notícies
Agenda