La tennista Silvia Bordes Caselles guanya el premi a la millor esportista de Dénia 2017

  • La tennista Silvia Bordes Caselles guanya el premi a la millor esportista de Dénia 2017
  • La tennista Silvia Bordes Caselles guanya el premi a la millor esportista de Dénia 2017
  17/02/2018La Regidoria d’Esports de Dénia va tornar a celebrar la Gala de l’Esport ahir divendres. Una gala on es va elegir a la millor esportista de 2017. La tennista Silvia Bordes Caselles ha estat la guanyadora d’un premi que s'ha dónat mitjançant votació de clubs i mitjans de comunicació. La gimnàsta Laura Crespo, guanyadora de l’última edició celebrada a octubre de 2013, va ser l’encarregada d’obrir el sobre i desvelar el seu nom. Silvia, que està estudiant a la Universitat de Florida, als Estats Units d’Amèrica, no va poder arreplegar el premi i en el seu nom ho van fer el seu aio Olegario Caselles i la seua germana María. 
La Gala de l’Esport va congregat al Centre Social de Dénia als representants de l’esport denier. En ella es van lliurar a més a més del de millor esportista de 2017, altres premis per als esportistes i equips de les escoles municipals, objectius assolits i premis de la Regidoria. 
La regidora d’Esports Marian Tamarit, que junt amb l’alcalde de Dénia li van dónar el premi, va aprofitar la Gala de l’Esport per a acomiadar-se com a regidora.

¡Suscríbete!