Canfali Marina Alta

La trobada de boixets 2019 reuneix a més de dos-cents participants a Ondara

  • La trobada de boixets 2019 reuneix a més de dos-cents participants a Ondara
  • La trobada de boixets 2019 reuneix a més de dos-cents participants a Ondara
  • La trobada de boixets 2019 reuneix a més de dos-cents participants a Ondara
  11/03/2019

 

Unes de les activitats més arrelades i tradicionals del mes de març, i que Ondara va acollir  en la seua 18a edició, van ser les relacionades amb l'art del fil, que ha comptat amb una exposició i una trobada de boixets al Prado, organitzada per l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Associació de Boixets d'Ondara.

        Més de dos-centes persones, han compartir aquest artesania durant tot el matí de diumenge en una jornada que ha conclòs amb un dinar de germanor. Els assistents provinents de punts tan diferents de tota la geografia valenciana com  Xirivella, Alfara del Patriarca, Ondara, Teulada, Poble Nou de Benitatxell, Canals, El Verger, Carlet, Dénia, Ibi, Oliva, Cullera, Silla, Gata de Gorgos, Moraira, La Xara i Pedreguer, han tingut al seu abast una dotzena de parades per a la venda de material.

        La Regidora de Cultura i d'Igualtat, Raquel Mengual, que ha visitat l’activitat junt amb l’alcalde, José Ramiro, ha agraït la presència dels participants que han estat amenitzats per la parada de la Comissió Soledat 2019 on s’han oferit pastes, xocolate i cafè durant tot el matí.

        El cap de setmana ha estat ambientat també en el plànol musical pel concert de Les Femmes - More than jazz, organitzat per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració d’IbizaVersa, en el que els melòmans van poder gaudir de l’original i íntim viatge entre la música clàssica i el jazz d'aquest grup, que té a l’ondarenca Ana Moreno com a flauta solista.

Cercar notícies
Agenda