La UNED amplia la seua oferta amb microtítols i es prepara per a celebrar el seu 40 aniversari

  • La UNED amplía su oferta con microtítulos y se prepara para celebrar su 40 aniversario
  • La UNED amplía su oferta con microtítulos y se prepara para celebrar su 40 aniversario
  • La UNED amplía su oferta con microtítulos y se prepara para celebrar su 40 aniversario
  15/09/2021

La directora el centre associat de la UNED de Dénia, Raquel Martí, ha informat en el ple de la Junta Rectora de l'ampliació de l'oferta formativa per al nou curs amb 13 microtítols. Les noves propostes acadèmiques arriben just l'any en què se celebrarà el 40 aniversari d'una institució que ha acostat els estudis universitaris a la Marina Alta i per la qual han passat milers d'estudiants. La gala se celebrarà en el Centre Social del 17 de desembre i es farà coincidir amb el lliurament dels premis Hammond.

Els microtítols permeten adquirir competències noves i especialitzacions i són l'equivalent a entre 80 i 100 crèdits. En el curs 2021-2022, la UNED Dénia impartirà també 28 graus, quasi 80 màsters, 21 programes de doctorat internacional, sènior i CUID.

El Ple de la Junta Rectora es va reunir el dimarts a Dénia sota la presidència de la vicepresidenta primera de la Diputació d'Alacant i diputada de Cultura, Julia Parra Aparicio. Va participar també en la reunió Jesús Andrés Sanz, vicerector de Centres Associats, qui va mostrar el seu desig de reprendre l'activitat presencial i remuntar l'etapa de la pandèmia per a tornar a la normalitat. 

La Junta Rectora va aprovar els comptes anuals de l'exercici anterior prèviament auditades per la IGAE (Intervenció General de l'Administració de l'Estat), amb resultat favorable per sisé any consecutiu, com va recalcar Raquel Martí. El pressupost per a 2022 és pràcticament el mateix, segons ha comentat, que ascendeix a prop d'1.300.000 € i es caracteritza per l'austeritat i l'equilibri

La presidenta del consorci va destacar el “més ferm suport des de l'àrea de Cultura de la Diputació a una institució que des de fa 40 anys presta un servei educatiu fonamental, donant la possibilitat d'accedir a estudis superiors a moltes persones del nord de la província d'Alacant que, d'una altra manera, no hagueren pogut completar la seua formació”. Julia Parra va valorar el prestigi adquirit pel centre universitari en la seua activitat docent i investigadora i va comprometre a mantindre el suport institucional.

Els representants dels ajuntaments de la comarca, del professorat, de PAS i dels estudiants del centre que formen part de la Junta Rectora, a més dels integrant citats, van assistir a la reunió de manera presencial o ben en línia.

Subscriu-te!