La Volta a peu a Dénia 2018 se celebra el 28 d'abril amb una previsió de més de 1.300 participants

La Volta a peu a Dénia 2018 se celebra el 28 de abril con una previsión de más de 1.300 participantes
  19/04/2018

L'Ajuntament de Dénia, juntament amb el Club d'Atletisme Baleària Diànium, ha organitzat un any més la Volta a peu a Dénia, que tindrà lloc el dissabte 28 d'abril. Es tracta d'una de les dotze proves puntuables del XXII Circuit a peu Marina Alta i en aquesta edició està prevista la participació de més de 1.300 corredors al circuit urbà deniera.

La prova reina, per als corredors de les categories juvenil, sènior i veterans, donarà començament a les 18.30 hores, amb sortida i meta al carrer Marqués de Campo, on també es farà entrega dels trofeus, realitzats per l'associació APROSDECO. La cursa serà d'un total de 10 quilòmetres en dues voltes, una primera de 3,6 quilòmetres i una segona de 6,4.

Prèviament, des de les 16 hores, s'aniran realitzant les proves de barrufets i pre-benjamins, així com benjamins, alevins, infantils i cadets. Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa de la prova i, a més, els participants de les categories de barrufets fins aleví obtindran una medalla.

Subscriu-te!