Canfali Marina Alta

Lady V., el romanticisme més feminista i irreverent

Lady V., el romanticismo más feminista e irreverente
  08/02/2020

La nostra companya Verónica Mengual publica les seues primeres obres d'un gènere romàntic que esguita amb bona dosi de picant erotisme

Les seues novel·les trenquen amb el clàssic "culebró": "les meues dones protagonistes no són dòcils ni submises"


LLUÍS PONS

La lectura de novel·les històric-romàntiques era un dels seus secrets més ben guardat, fins i tot per al seu entorn més próxim. Una passió que es va creuar amb la seua altra vocació, la del periodisme i l'escriptura, per engendrar a l'autora i escriptora Verónica Mengual. Va arribar un bon dia en què va decidir a escriure i convertir totes les seues idees i coneixements en una successió de paràgrafs, i donar curs a la seua imaginació per configurar el seu propi món en forma de novel·la romàntica. El seu segell feminista i irreverent, i una bona dosi de picant erotisme han donat amb un subgènere d'autor que va molt més enllà de l'clàssic "culebró".

En el seu primer títol, Lady V. no quiere casarse, publicat per l'editorial Vestals -amb seu a Argentina- ja dóna mostres del seu singular estil romàntic que transgredeix amb totes les normes socials establertes. Per exemple, que una senyoreta de la regència britànica de segle XIX propine un dur cop de peu a les seus part nobles a un comte no encaixa en cap protocol establert de l'època.

Cercar notícies
Agenda