Canfali Marina Alta

L’Aecc d’Ondara presenta la nova junta local que presideix Mari Carmen Bisquert

L’Aecc d’Ondara presenta la nova junta local que presideix Mari Carmen Bisquert
  22/11/2017

 

Una ponència sobre els orígens, activitats i trajectòria de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, a càrrec de la gerent provincial del col·lectiu Belen Ortiz i del president  Pablo Enríquez,  ha aprofitat de marc per a que l’Aecc d’Ondara presentara a la nova junta local a la Casa de Cultura. .

       La presentació, que ha comptat amb la presència de l’alcalde Jose Ramiro, ha fet públic que el col·lectiu estarà presidit per Mari Carmen Bisquert, acompanyada per Àngels Vives Vives com a vicepresidenta, Rovi Noguera, Paqui Noguera, Trini Cabrera, Pepa Bordes, Pepa Fornés, Mª Carmen Guerola, i la voluntària hospitalària Mª Cruz Rivera com a vocals.

       L’acte ha aprofitat a més per a fer un repàs de les activitats que realitza la Junta Local, entre les que s'inclou la col·locació de taules petitòries de l'AECC en els esdeveniments i fires que se celebren a Ondara; en el Centre de Salut; l'organització de xerrades com la del passat mes d'octubre sobre el càncer de mama o d'un altre tipus d'iniciatives, com la que es va desenvolupar per primera vegada el passat mes d'agost en la platja, de prevenció del càncer de pell.

Cercar notícies
Agenda