L’agència de lectura de Baix la Mar es tanca i la nova rep el nom de l’escriptor Rafael Chirbes

L’agència de lectura de Baix la Mar es tanca i la nova rep el nom de l’escriptor Rafael Chirbes
  19/09/2020
La Casa de Cultura de Dénia tornarà a tindre servei de biblioteca

L’Ajuntament de Dénia ha acordat canviar d’ubicació l’agència de lectura de Baix la Mar i traslladar-la a la Casa de Cultura, on tornarà a haver servei de biblioteca. L’agència nova, a l’emplaçament que ocupava la biblioteca municipal, rebrà el nom de l’escriptor Rafa Chirbes, que va estar estretament vinculat i lligat a la ciutat. La fundació que porta el seu nom ha anunciat que farà una donació de material pertanyent a l’escriptor perquè estiga a l’abast de la ciutadania. 

            La decisió de desmantellar l’agència de lectura de Baix la Mar i traslladar-la a la Casa de Cultura s’ha pres sis mesos després del seu tancament per causa de la crisi sanitària. Compartia instal·lacions amb l’àrea d’Urbanisme en un dels edificis municipals de Ronda de les Muralles. Les actuals necessitats del departament d’Urbanisme fan que l’espai ocupat fins ara per l’agència es necessite per a nous usos, segons ha explicat l’Ajuntament de Dénia, i en breu començaran les obres d’adequació de l’edifici on s’ubicava.

            La nova agència s’ubicarà en la segona planta de la Casa de Cultura, on abans es trobava la biblioteca pública, i tindrà un espai en la planta baixa per a la secció infantil. 

Subscriu-te!