Canfali Marina Alta

L’Ajuntament d'Ondara impulsa una enquesta de valoració de les festes de Sant Jaume

L’Ajuntament  d'Ondara impulsa una enquesta de valoració de les festes de Sant Jaume
  09/08/2017

Les Regidories de Participació Ciutadana i de Festes i Tradicions han promogut una enquesta de valoració per a conèixer l'opinió i valoració de la ciutadania respecte als recents festejos de Sant Jaume 2017, i saber en quines coses es poden millorar.

        El formulari, segons han especificat en un comunicat l’alcalde, José Ramiro, i la responsable de l’àrea de Festes, Mari Carmen Velázquez,  ja es pot contestar on line en l'enllaç https://goo.gl/forms/NLucz6ehJetMY9Va2. En aquest, es plantegen preguntes tant sobre la valoració global de les referides festes populars; com la valoració específica de les activitats diürnes, vespertines i nocturnes, demanant a l’usuari la seua opinió sobre les activitats que llevaria o que posaria. També hi ha un apartat concret per a valorar les actuacions taurines, i un altre per a les festes de Pamis.

        Així mateix, es poden indicar també altres propostes i canvis que es desitgen proposar. A més, apareix un nou apartat per a valorar les novetats, amb preguntes específiques sobre el pregó; els actes del dia de Sant Jaume; l’entrada de les quintades; la nit de germanor; les partides de pilota de festes; la pista lliscant; el taller d’oci saludable, o la nit de rock.

        A més, han apuntat que l’enquesta és anònima i no s'arrepleguen dades de caràcter personal i que les respostes seran tractades per a valorar les opinions per edats i sexe, i els comentaris i propostes seran tinguts en compte per a millorar les festes santjaumeres de cara al futur. 

Cercar notícies
Agenda