L’Ajuntament de Pedreguer crea una beca-premi per investigar contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Pedreguer crea una beca-premi per investigar contra la violència de gènere
  25/11/2017

L'Ajuntament ha donat a conéixer les bases per participar en una beca-premi d'investigació sota la perspectiva de gènere, dotada amb 1.800 euros nets i la publicació del treball. La beca s'enquadra dins del pla d'igualtat municipal i dins de les activitats programades al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona.

Com altres anys, l'Ajuntament ha volgut participar o impulsar diferents accions tendents a visibilitzar aquesta xacra. D'una banda donant suport o col·laborant amb associacions de dones de la comarca, com per exemple amb Femme Força en la seua restauració del mural 25N, o amb Matria, en la seua huitena campanya de vacunació contra la violència de gènere, que enguany arriba a Pedreguer el 3 de desembre.

A més, des de la Regidoria d'Igualtat s'ha representat l'obra L'efecte Foehn, un monòleg sobre la violència de gènere i es té previst llançar altres dues accions. La primera serà una campanya en què l'Ajuntament repartirà entre els bars del poble tovallons contra la violència de gènere. L'altra consisteix en una exposició itinerant que es posarà en marxa esta pròxima setmana amb el títol Forces de la natura: dones destacades que van canviar la ciència, que vol homenatjar les dones que han canviat la ciència

Subscriu-te!