Canfali Marina Alta

L’Ajuntament d’Ondara rep el diagnòstic per escometre el Pla d’Accessibilitat Municipal

L’Ajuntament d’Ondara rep el diagnòstic per escometre el Pla d’Accessibilitat Municipal
  31/10/2017

 

S’ha centrat en quatre itineraris d'accés als centres educatius

 

El diagnòstic realitzat per a poder implementar un Pla d'Accessibilitat Municipal, amb l'objectiu de fer accessible gradualment l'entorn existent perquè totes les persones ho puguen utilitzar lliure i autònomament, es troba ja en mans dels responsables de l’Ajuntament.

        Segons ha indicat el regidor d'Urbanisme, Francesc Giner, aquest pla avaluarà el nivell de barreres existents al municipi, definirà les actuacions necessàries per a adaptar -en aquest cas en quatre itineraris-, els valorarà, prioritzarà i proposarà un pla d'etapes per a la seua execució.

        La iniciativa ha comptat amb una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant de 3.630 euros per a la realització de l'estudi de diagnòstic, que és la fase prèvia del pla d'accessibilitat. El diagnòstic, portat a cap per l’arquitecte ondarenc Borja Aguilar,  s'ha centrat en els principals itineraris d'accés als centres educatius del poble, en el que s'estudien els obstacles i problemes principals de cada zona i s'aporta una solució amb indicació de les normatives aplicables.

Cercar notícies
Agenda