L’Ajuntament d'Ondara i Nebulossa presenten el “Zorrafest” per al 22 de juny a la plaça de bous

  • L’Ajuntament d'Ondara i Nebulossa presenten el “Zorrafest” per al 22 de juny a la plaça de bous
  • L’Ajuntament d'Ondara i Nebulossa presenten el “Zorrafest” per al 22 de juny a la plaça de bous
  11/06/2024

La història d'amor d'Ondara amb Nebulossa no ha acabat, pel fet que el 22 de juny s’ha programat l’única actuació de la comarca del grup ondarenc, que ha escollit el seu municipi natal per a reivindicar-se.

L’esdeveniment, al que li han donat el nom de “Zorrafest” ha estat presentat al claustre de l’Ajuntament per Mery Bas i Mark Dasousa, acompanyats per l’alcalde, José Ramiro, i els regidors i regidores de l’Ajuntament d’Ondara Raquel Mengual, Àngels Grimalt, Miguel Gomis, Lluís Fornés i Jordi Dominguis.

La presentació ha confirmat un cartell on, a banda del grup ondarenc, es compta amb Varry Brava, Sofía Coll, Almácor, Vania Vainilla, Sharonne i les Pussy Drag Dolls a la plaça de bous en la referida data a partir de les 18 hores.

L’alcalde ha aprofitat per a fer pública la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’organització d’un festival en el que les entrades  es poden adquirir de forma presencial a l’Espai Jove que porta el nom del grup eurovisiu, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de dimarts a divendres de 16 a 20 hores. En concret, el conveni estableix la participació i col·laboració de l’Ajuntament en el “Zorrafest, organitzat, gestionat i interpretat pel grup musical  Nebulossa, amb  l’objectiu de que part de la promoció artístic-musical del representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió 2024 tinga lloc al municipi d’Ondara de manera que aquesta fomente i difonga el nom, la imatge i done publicitat al municipi a nivell nacional, i realce el nivell de qualitat de l’oferta cultural i artística que promou l’Ajuntament, a part dels beneficis indirectes en matèria de turisme i promoció econòmica en general.

En aquest dinàmica, segons s’ha concretat, el festival estarà gestionat i organitzat íntegrament per Nebulossa, mentre que l’Ajuntament d’Ondara cedeix gratuïtament les instal·lacions de la plaça de bous per a realitzar l’actuació, i es farà càrrec de la seguretat de l’esdeveniment a través de la Policia Local -i altres cossos de seguretat si fóra necessari- i servei de Protecció Civil; a més de disposar de la cobertura del servei d’ambulàncies corresponent. L’acord en qüestió comporta també una aportació econòmica per part de l’Ajuntament, que té caràcter  modulable en funció dels resultats de la recaptació obtinguda per la venda d’entrades amb la particularitat que reflectir que amb més de 3.000 entrades venudes, queda exempt d’eixa obligació.

 “Ondara serà ‘seu’ d'Eurovisió per un dia, i la plaça de bous acollirà un nou festival de música per a tots els públics, que aposta per la diversitat, la diversió i el talent valencià, amb la idea de replicar l'experiència viscuda per Nebulossa i la seua banda en la final d'Eurovisió i fer viure al públic assistent les mateixes emocions que hagueren sentit acompanyant a la banda a Malmö”, han afirmat. Així mateix han explicat que els artistes convidats al ZorraFest interpretaran tres o quatre èxits del seu repertori en diferents formats, des del trio de Varry Brava a les actuacions drags de Sharonne o Vania Vainilla. A banda de l'aparició d’aquests en el xou –molts dels quals han participat prèviament en el Benidorm Fest, el festival preveu comptar amb sortejos i l'animació de les Pussy Drag Dolls, els DJs Lauder i Griego; barres, foodtrucks i, una botiga de marxandatge oficial de la banda.

Les entrades es poden adquirir online en la https://entradas.codetickets.com/entradas/zorra-fest/57002/locamente/online . I també de forma presencial a l’Espai Jove Nebulossa d’Ondara, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de dimarts a divendres de 16 a 20 hores. L’entrada anticipada en pista tindrà un preu a partir de 23 euros, l’entrada anticipada en grada que atorga un seient lliure per ordre d'arribada des de 16. No obstant això s’ha previst i l’entrada per a menors d’entre 12 i 18 anys a un preu únic de 10 euros i gratuït per als menors d’eixa edat.

<<< Tornar a la portada