Canfali Marina Alta

Les comissions decidiran si hi ha relleu per al 2021 el 20 de març o no

  • Las comisiones decidirán si hay relevo para el 2021 el 20 de marzo o no
  • Las comisiones decidirán si hay relevo para el 2021 el 20 de marzo o no
  11/03/2020

El president de la JLF és partidari de començar un nou exercici mentre es decideix quan plantar els monuments "perquè no podem tenir paralitzat el món faller"
 

Davant d'una situació qualificada "d'excepcional, greu i molt dura per l'alcalde de Dénia, seran les comissions falleres les que decidesquen si hi ha relleu per a les falles de 2021 el 20 de març o no es dóna per tancat l'exercici fins que es cremen els monuments . Amb la data per celebrar la setmana fallera en l'aire, a costa de l'evolució d'un més que preocupant problema sanitari definit hui mateix per l'OMS com pandèmia, Vicent Grimalt ha demanat responsabilitat i col·laboració al món faller per fer front a la situació. La Junta Local Fallera (JLF) ha anunciat una assemblea del col·lectiu fester per al divendres amb la intenció de plantejar i adoptar decisions davant un escenari nou i inesperat que exigeix ​​un esforç conjunt de tots els actors. El seu president, Salvador Pérez, té una cosa clara: "no podem tenir paralitzat el món faller diversos mesos, hem de donar-li continuïtat". Pels comentaris que s'han sentit després de la reunió mantinguda aquesta mateixa vesprada a l'Ajuntament, no tots els representants de les falles semblen pensar igual.
Mentrestant, l'Ajuntament ha ofert diverses naus per guardar els monuments i deixar lliure l'Espai Faller amb vista a la confecció de les carrosses, així com la col·laboració municipal per gestionar tot tipus d'ajudes.

Cercar notícies
Agenda