Les festes de Fogueres de Xàbia es cancel·len definitivament

Las fiestas de Fogueres de Xàbia se cancelan definitivamente
  18/06/2020

Ni al juny, ni a l'octubre, tal com s'havia previst al principi fa un parell de mesos després d'esclatar la crisi sanitària. L'Ajuntament de Xàbia ha acordat la suspensió definitiva de les festes de Fogueres de Sant Joan 2020. El motiu és que es manté la incertesa entorn de la situació sanitària i que obliga a cancel·lar tots aquells actes que comporten aglomeracions, entre els quals figuren totes les festes que se celebren en la població.

La singularitat de les Fogueres de Sant Joan (els seus protagonistes cada any canvien ja que són els joves que compleixen la majoria d'edat) ha fet que Xàbia haja intentat salvar-les fins a l'últim moment. Va ser a l'abril quan es va acordar ajornar-les a octubre -quan es pensava que s'hauria recuperat la normalitat- i fins i tot es van canviar els festius locals perquè tota la població -molt involucrada amb les penyes santjoaneres- poguera gaudir-les.

No obstant això, hui dia l'epidèmia segueix sense estar totalment controlada i les autoritats sanitàries ja adverteixen de l'amenaça real de rebrots a curt termini pel que l'Ajuntament ha advocat per la prudència i ha decidit cancel·lar-les definitivament.

Subscriu-te!