Canfali Marina Alta

Les festes al Portixol de Xàbia acompleixen una dècada

Las fiestas del Portixol de Xàbia cumplen una década
  07/08/2019

El calendari estiuenc de Xàbia continua marcat per les festes. En aquesta ocasió és la partida del Portitxol la que celebra aquest cap de setmana, entre el 10 i l’11 d’agost, les seues festes populars, amb dos dies plens d'activitats divertides per als “portixoleros” i amics. 

En aquesta ocasió els festers celebren el que és el desé aniversari d'una festa desapareguda durant pràcticament mig segle i que es va recuperar en 2010 amb tot el seu caràcter tradicional i vocació d'impulsar la convivència entre el veïnat i amics.

El dissabte a les 19.30 hores obrirà la programació un concert de Pep Gimeno Botifarra i la rondalla. Després el Grup de Danses Portitxol farà la seua tradicional cercavila de cridada a la festa amb música tradicional per la zona del mirador de la Creu i al costat del grup de dolçaines i percussió faran la dansà popular.

A les 22.30 hores s'ha previst el sopar de germanor oberta a tots els que vulguen sumar-se i després seguirà la vetlada amb el ball amenitzat per l'orquestra Bradmis.

El programa segueix el diumenge, que començarà a les 10 hores amb una sardinada per a esmorzar i jocs tradicionals i cucanyes per a xiquets i majors.

Cercar notícies
Agenda