L’encontre amb els primers lectors d’Ondara lliura un llibre a mig centenar de xiquets

L’encontre amb els primers lectors d’Ondara lliura un llibre a mig centenar de xiquets
  30/09/2020

L’acte, emmarcat en la iniciativa “Cultura segura”, ha estat traslladat a la plaça de bous

La commemoració del tradicional Mes del Llibre d'Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura, no es va poder celebrar a l'abril com és habitual, donat l'estat d'alarma; però des del departament de Cultura d'Ondara s’ha organitzat l'Encontre amb els Primers Lectors, en un format a l'aire lliure.

L’esdeveniment, que ha tingut a la plaça de bous com a escenari, ha estat emmarcat en la iniciativa Ondara, la Joia de la Cultura amb el que l’Ajuntament està oferint una programació cultural en un espai segur amb protocols d'higiene i seguretat per a evitar la propagació del Covid-19. Amb eixa premissa d’estricte compliment i després d'haver citat prèviament a totes les persones que compleixen 6 anys enguany 2020, la regidora de Cultura, Raquel Mengual, i la bibliotecària, Amparo Martí, han lliurat un llibre a una cinquantena de xiquets com a obsequi per a iniciar-se en el món de la lectura. La responsable de l’àrea ha advertit al que no van estar que poden arreplegar-ho quan vullguen a la biblioteca municipal.

La proposta ha tingut com a preàmbul l’espectacle teatral infantil de caràcter educatiu Dorotea i el Covid on Espectables l’afició ha fet interactiva la representació de l’obra de Rosa Catalan mitjançant la imaginació cançons i jocs teatrals per a fer entendre als més menuts la nova normalitat i les recomanacions per a preservar la salut front a la pandèmia

 

Subscriu-te!