Canfali Marina Alta

Les previsions del mal oratge ajornen la Cursa Solidària contra el Càncer a El Verger fins l’11 de febrer

Les previsions del mal oratge ajornen la Cursa Solidària contra el Càncer a El Verger fins l’11 de febrer
  27/01/2018

 

La Cursa Solidària Contra el Càncer que tenia previst portar-se a cap aquest diumenge en El Verger ha estat ajornada davant de les previsions del mal oratge.

       L’organització, integrada per les Regidories de Serveis Socials i Esports junt amb el Grup Pas a Pas, ha emès una nota per explicar la nova data ha quedat fixada en el diumenge 11 de febrer, amb el mateix horari que la prevista per la data inicial. O siga escalfament a càrrec d’Esther Calatayud a les 10.15 hores, i eixida a les 10.30 tant per als corredors interessats en recórrer els 6.400 metres previstos, com pels caminants en fer-ho en un circuit de 5.000 metres. Així mateix han remarcat que els interessats en participar en una activitat que han anomenat Una xicoteta actitud marca una gran diferència, deuran formalitzar la corresponent inscripció en www.somesport.com amb la donació de 5 euros que aniran destinats a benefici de la Associació Espanyola Contra el Càncer.

       Els responsables d’ambdós Regidories, Ximo Coll i Enrique Chover, han fet una crida als veïns de la comarca per a donar suport a aquesta iniciativa que arriba a la quarta edició en el municipi pel fet que, a banda de la recaptació, suposa una jornada de reivindicació mitjançant l’esplai.

         

Cercar notícies
Agenda